STOLPEN

STOLPEN

Er zijn zóveel mogelijkheden voor stolpen. Denk bijvoorbeeld aan een cactus! Een cactus heeft veel

voordelen, want het is een plant die weinig verzorging nodig heeft. Ideaal voor degene die net als ik niet zo heel veel verstand heeft van planten. ;)

Een cactus staat heel leuk onder een stolp! Je zorgt zo voor een unieke look!

Liever geen cactus onder de stolp? Het is ook erg leuk om bijvoorbeeld een balletschoentje in de stolp te plaatsen! Of plaats er een foto, kaart of iets anders in de stolp en maak het op deze manier persoonlijk!

Een kunst- en rariteitenkabinet is een vitrine waarin een verzameling van kunst en rariteiten kon worden bewaard.In bredere zin wordt ook de verzameling van voorwerpen die in een dergelijke kast werden bewaard als rariteitenkabinet aangeduid. Het concept was vooral populair in de 17e en 18e eeuw. De populariteit van het kunst- en rariteitenkabinet had te maken met het toenemend contact met exotische, tropische oorden na 1600, interesse voor planten en (fabel)dieren die wel of niet in bijbel voorkwamen.

Nu zijn ze weer helemaal terug! de natuur staat centraal! Wij bieden ze aan in stolpen in verschillende maten.Ook maken wij stolpen op aanvraag met de gevraagde ingredienten in elke maat & prijs!bijv alleen vlinders of een skelet van een bepaald dier. De materialen die gebruikt worden voor de stolpen zijn antiek, vintage of gevonden op stranden uit de hele wereld. De opgezette vogels en dieren zijn opgezet door erkende preparateurs of antiek. De stolpen zijn uniek,de foto's zijn gemaakt zonder glas voor de duidelijkheid.Op aanvraag zijn er meer foto's op te vragen, mail of bel even.De vlinders die worden gebruikt zijn afkomstig van vlinderboerderijen en met de verkoop van de stolpen steunt u dit goede initiatief!

Vlinderweb.nl is een website opgezet door en voor liefhebbers van vlinders, vlindersoorten en insecten.
Met het realiseren van de website belichten wij niet alleen de bijzondere vlinderwereld, maar draagt de verkoop van prachtige, exotische vlindersoorten bij aan het behoud van deze natuur. Dit lijkt op het eerste gezicht in strijd te zijn met liefde voor vlinders, maar niets is minder waar.

Juist door de verkoop van de vlinders op bijvoorbeeld onze website, wordt er voor gezorgd dat er minder (onze hoop is geen!) jacht is op vlinders in hun natuurlijke leefomgeving. Wij werken alleen met professionele vlindertuinen in Azië die het gehele proces van eitje tot vlinder begeleiden en bewaken. Doordat er toezicht is op de ontwikkeling en er vlinders gekweekt worden in vlindertuinen, hopen wij, als vlinderliefhebbers, dat de eerdergenoemde jacht tot een minimum gereduceerd zal worden. De vlinders in de ruim opgezette vlindertuinen worden niet belemmerd in hun normale levenscyclus en worden pas peprepareerd voor de verkoop na een natuurlijke dood. 

Een andere variant is de serie "Lost & Found", in deze flessenserie zit een verzameling strandvondsten uit verschillende werelddelen. Serie 1-3 is uitverkocht, serie 4 bestaat uit vondsten Amerika, serie 5 bestaat uit vondsten Britse Maagden eilanden,

© 2014 - 2021 bypaularutgersdesign | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel