Sorteer op
  • kandelaar Concrete 6
    kandelaar Concrete 6

    deze zacht geschuurde betonnen kandelaren standaard is stoer & modern en heeft een subtiele rnonumentale standaard voor 6 kaarsen.

    er zijn 2 maten, een ronde met doorsnede van 18cm voor 1 kaars en deze ovale in de maat 34/18cm…

    € 79,00 € 59,95

KANDELAARS

Woondecoratie kandelaars

Als het tijd is om de details van je interieur te bepalen, hebben wij meer dan genoeg op het gebied van woondecoratie om uit te kiezen. Meer dan 250 decoratieve artikelen staan voor je klaar! Van kandelaren, kaarsen tot een handdoek. Van een dienblad en schalen tot een grand-foulard. Maar ook antieke stolpen, opbergmateriaal, vazen, en waxinelichthouders. Met onze woondecoratie zet je echt de puntjes op de i. Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat je inspireren door ons aanbod!

De definitie van woondecoratie

Hoe weet je nu dat iets onder woondecoratie valt? Wij vinden dat het dan makkelijk vervangbaar moet zijn (dat is wel zo handig als je de trends een beetje bij wilt houden) en dat het verplaatsbaar is (dus je kunt het ook op een andere plek gebruiken als je dat wilt). Het decoratieve karakter is vaak minstens zo belangrijk als de functie van het product. Zo is een glazen pot of een vaas van keramiek ook zonder iets erin vaak al de moeite waard om naar te kijken. Dat is nu precies wat er bedoeld wordt met woondecoratie.

© 2014 - 2021 bypaularutgersdesign | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel