interview met ZOOK.NL

In gesprek met Paula Rutgers

22 SEP 2014

Elles en Trudy

CATEGORIE

De leukste woonwebwinkelsTraining & Coaching

Dit keer gaan wij in gesprek met Paula Rutgers van de webshop byPaulaRutgersDesign. Paula is afgestudeerd aan de Hoge School voor de Kunsten Utrecht en zij heeft als conceptdesigner voor verschillende grote bedrijven gewerkt zoals V&D, WE & MEXX , daarnaast werkt zij als interieur en vastgoedstylist.

Door haar sourcing en inspiratie reizen als conceptdesigner kom ik in vele landen waar ik veel shop,rommelmarkten, musea en galeries bezoek. Ook tijdens vakanties doet zij veel inspiratie op en sleept ze alles wat ze vindt op stranden mee in haar koffer!

Vaak krijgt zij de vraag: „waar haal je al die bijzondere spullen vandaan?” Hierdoor kwam Paula op het idee om een webshop te beginnen! Voor meer Paula Rutgers kun je een interview lezen in de zaterdag bijlage van de Volkskrant op 4 oktober en kijken naar RTL4 Lifestyle Experience XL op 19 oktober  om 14.20 , en op za 25 oktober op RTL5 om 15.10.

Wat maakt jouw site bijzonder?

De items die ik verkoop zijn bijzonder en vaak uniek! Ik heb een basis collectie woningtextiel en daarnaast een reeks van producten waar je je huis een persoonlijke uitstraling kunt geven.
De producten zijn vaak uniek door het productie proces, waardoor geen enkel voorwerp er hetzelfde uitkomt. Ook heb ik veel producten waar er maar 1 van wordt gemaakt, zoals de rariteiten kabinetten. Deze kunnen ook op aanvraag ingevuld worden met alleen vlinders of veren of alles wat je maar dierbaar is! 
De "lost & found” serie is ook uniek, dit zijn antieke (apothekers) flessen waar spulletjes in zitten die ik verzamel op mijn reizen en vakanties. Hierdoor ontstaan een soort kijkdozen waar je steeds weer andere dingen in ziet, alles met een eigen geschiedenis! Denk aan horloges, brillen, stukjes van poppen, autootjes, medicijn flesjes, gekleurd vissers touw en stukken schelpen en vele andere…... Al deze items worden op kleur en vindplaats gesorteerd in de flessen.

Waar droom jij van?

Ik zou graag een restaurant of hotel inrichten, elke ruimte zou een unieke en een bijzondere sfeer uitstralen!

Welke tip heb je voor startende ondernemers?

Volg je droom en zet door, blijf bij jezelf! er wordt genoeg gekopieerd!

Wat is dit seizoen de musthave?

Items die een mix zijn van nieuwe technologie en natuur, Ik heb bijvoorbeeld placements gekocht van hout, maar ze zijn zo soepel als plastic en net zo makkelijk schoon te maken ! En denk aan marmer dat met laserrobots in elke vorm gemaakt kan worden, de meest ingenieuze 3D vormen worden gemaakt, zie ook mijn artikel op interieur inspiratie.nl over „marmer je huis”

Nieuwsgierig naar de webshop van Paula? Neem een kijkje: byPaulaRutgersDesign

zook.nl

© 2014 - 2021 bypaularutgersdesign | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel